Az Étterem

Az Étterem

Az éttermünk csak rendezvények alkalmával tart nyitva.

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Szállodánk alsó szintjén található klimatizált, igényesen kialakított 100 fős éttermünk. A berendezésnél, a teríték kiválasztásánál minden apró részletre ügyeltünk. Célunk az volt, hogy aki ellátogat hozzánk, otthonosan érezze magát. Mindezt megfűszereztük a magyar és európai konyha remekműveivel, szakképzett munkatársaink kedvességével és vendégszeretetével.

Éttermi rendezvényeink

Éttermünk rendezvények, baráti összejövetelek, bankettek, üzleti ebédek és vacsorák helyszíne. Legyen szó egy vállalati összejövetelről, egy ballagási, vagy születésnapi ebédről, vagy életünk egyik legjelentősebb eseményéről, az esküvőről.

Konferenciák, tréningek

Éttermünk céges, vállalati rendezvények, tréningek, konferenciák ideális helyszíne. Az összes szükséges technikai eszközt - kivetítő, projektor, laptop, színes televízió, flip-chart, írásvetítő - biztosítjuk. Igény szerint az előadások szünetében kávét, teát, szénsavas- és rostos üdítőket, aprósüteményeket szervírozunk fel.

Egyéni vendégeink mellett szeretettel várjuk csoportok jelentkezését is!

Céges rendezvényt szervez? Éttermünk ideális helyszín! Válasszon minket!


Nyugdíjazási ünnepségét szervezze hozzánk!

A nyugdíjazás a számos ledolgozott év után igen jelentős esemény egy ember életében. A nyugdíjazás után egy egészen más élethelyzetbe kerül, ami jelentős változásokat hoz mindenki életébe. A ledolgozott éveket és a megérdemelt pihenést meg kell ünnepelni, így egy-egy cég életében jelentős gesztus lehet a munkavállalók felé egy nyugdíjazási ünnepség.

Minden cég történetében vannak olyan személyek, dolgozók, akik az egész életüket tették fel a vállalat fejlődésére, építgetésére. Ezek az emberek megérdemlik, hogy megünnepeljék őket nyugdíjazásuk örömére. A nyugdíjazási ünnepséget szervezze hozzánk, a Vadvirág Panzióba, ahol 100 fő befogadására alkalmas éttermünk, jó idő esetén pedig 220 fő befogadására alkalmas teraszunkkal és finom fogásokkal várjuk az ide látogatókat.

A nyugdíjazási ünnepség nagy gesztus az ünnepelt dolgozó számára és ezzel a többi munkatársát is jobb teljesítményre sarkallhatja! Szervezze hozzánk ünnepségét, várjuk Önt és munkatársait a Vadvirág Panzió & Étteremben!

nyugdíjazási ünnepség

Sopron hotel Sopron hotel Sopron hotel


A Panzió

A Panzió

A Panzióról

Legyen a vendégünk, töltsön el nálunk kellemes napokat, vegye igénybe szállodánk szolgáltatásait. Személyzetünk mindenben segítségükre lesz.

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Panzió & Étterem

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Panzió & Étterem Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Panziónk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon. Elérhetőségünk