Gyerekeknek

Gyerekeknek

Nálunk a legkisebbek is felejthetetlen
napokat tölthetnek el.

A bátrabbak kipróbálhatják a pónilovaglást, lovaglást is. A klub területén számos kisállattal, őshonos háziállattal ismerkedhetnek meg:

  • baromfi- és tyúkfarm
  • birka
  • kecske
  • szamár
  • vaddisznó
  • nyúl
  • őzek

Nádfedeles pikniksarkunk szomszédságában építettük fel játszóerődünket, ahol számtalan játék várja a nálunk vendégeskedő gyerekeket.

Pónilovaglás

A Vadvirág Panzió gondolt a legkisebbekre is. A játszóterek mellett az állatszerető csemeték megismerkedhetnek a különféle házi- és kisállatokkal, illetve kipróbálhatják a pónilovaglást a nagyobbak pedig a valódi lovaglást.

A lovaglásról elmondható, hogy sajátos filozófia, életmód és gondolkodásmód övezi, amely fegyelmezetté, magabiztossá, felelősségteljessé és rendszeretővé tesz és nevel. A legkisebbek fáradhatatlan mozgásigényének kielégítésének és energiáinak lekötésének kiváló eszköze a lovaglás, s minden ló körüli teendő elsajátítása.

A gyerekek megtanulják az állat szeretetét, az erősebb lénnyel szembeni tiszteletet, a ló akaratának türelemmel, szeretettel történő alakítását. A lovaglás számos izomcsoportot fejleszt, segít a helyes testtartás megtalálásában és kiválóan alakítja a mozgáskoordinációt és az egyensúlyt. A kisgyerek önállóbbá és magabiztosabbá válik, sikerélményekkel gazdagodhat, ezen felül megtanul – csoportos lovaglás esetén – a társaira is odafigyelni. Nem utolsó sorban a lovaglás tavasztól őszig szabadtéren, a jó levegőn végzett sporttevékenység.

A lovaglás első lépcsőfoka a pónilovaglás, amely már 5 éves kortól ajánlott.

Önfeledt kikapcsolódás gyerekekkel!

Egy utazás megtervezése igen komoly feladat, hiszen számos tényezőt figyelembe kell venni, így például a távolságot, a szállást, az ellátást és a kikapcsolódási lehetőségeket, programokat. Amennyiben Ön családjával, kisgyermekeivel szeretne elutazni, úgy ezek a kérdések még inkább kiemelt fontosságúak lesznek.

Képzeljünk csak el egy hosszúhétvégét, ahol a gyerekek csak unatkoznak, hiszen nincs, ami lekösse a figyelmüket, elnyerje tetszésüket. Az ilyen helyzet elkerülése érdekében érdemes gyerekbarát szállást választani. Ez nem csak gyermekei szempontjából előnyös döntés, de az Ön kikapcsolódásához is nagyban hozzájárulhat.

Egy gyerekbarát szálláshelyen a legkisebbek is találhatnak kedvükre való elfoglaltságot. Ilyen hely a Sopron környékén található Vadvirág Panzió & Étterem is, ahol számos programmal várjuk a legkisebbeket is. A kíváncsi lurkók megismerkedhetnek a háziállatokkal és az őshonos állatokkal, illetve egy jól felszerelt játszótér is a rendelkezésükre áll.

Szeretné, ha gyermeke elégedett és boldog lenne a családi nyaralás alatt? Akkor válasszon gyerekbarát szálláshelyet!

gyerekbarát szálláshely

A családi nyaralás tökéletes alternatívája

Habár az ősz feltartóztathatatlanul közeledik, még tart a nyár, ami azt jelenti, hogy van idő egy utolsó, nagy családi nyaralásra. A fő szezonnak vége, így nem is találhatna alkalmasabb időpontot arra, hogy elkerülje a tumultust és még utoljára kiruccanjon a család.

Kisgyerekekkel nem könnyű megfelelő szállást találni, de a Vadvirág Panzió & Étterem azon soproni szálláshelyek közé tartozik, melyek szívügyüknek tekintik, hogy a család-apraja nagyja jól szórakozzon. Hozza el családját még iskolakezdés előtt vagy valamelyik tanszünetben és győződjön meg róla, hogy programkínálatunk egyedülálló Sopronban!

A kicsik egyik kedvenc programja, az állatsimogatás nem csak hasznos ismereteket nyújthat, de izgalmas szórakozás is. Másik népszerű gyermekprogram a pónilovaglás, hiszen szinte minden gyerek rajong a kis borzas üstökű patásokért. Amíg a gyermekek játszanak, addig a szülők kipihenhetik a stresszt wellness részlegünkben, ahol masszázzsal, szaunával kényeztetjük őket.

Foglaljon szállást nálunk és hozza el családját a Vadvirág Panzió & Étterembe!

családi nyaralás SopronbanAz Étterem

Az Étterem

Éttermünkről

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Panzió & Étterem

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Panzió & Étterem Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Panziónk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon. Elérhetőségünk