Szolgáltatások

Szolgáltatások

Esküvők szervezése:

Megtisztelő számunkra, ha a Vadvirág Hotelt szeretnék választani esküvői helyszínüknek.

Az esküvő megszervezése egy igen fontos lépés és minden pár azt szeretné, hogy ez egy felejthetetlen nap legyen számára.

Esküvője megszervezése rengeteg időt, energiát, utánajárást igényel. Mi ebben segítünk önöknek, hogy ne kelljen állandó jelleggel a szervezésre fordítaniuk szabadidejüket. Nálunk minden apró részlet megszervezését profik végzik, így ez egy garanciát biztosít az önök részére.

Minden pár, aki a Vadvirág Hotelt választja esküvője helyszínéül, csodálatos látványvilág fogadja majd esküvője napján.

Esküvőszervező szakembereink fognak gondoskodni az önök vendégeinek fogadásáról és kiszolgálásáról. Nem létezik olyan kritikus vendég, akinek az igényeit ne tudnák kielégíteni rendezvényszervezőink.

A frissen egybekelt párt egy elegáns lakosztály várja majd nászéjszakára.

Ha önök szeretnének tőlünk egyedi ajánlatot kérni esküvőjük megszervezésre, telefonon, vagy e-mailben érdeklődhetnek ajánlatainkról, illetve időpontjainkról.Az Étterem

Az Étterem

Éttermünkről

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Hotel & Restaurant

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Hotel & Restaurant Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Hotelünk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon.Elérhetőségünk