Szolgáltatások

Szolgáltatások

Tréningek szervezése:

Szállodánk szolgáltatásai közé tartozik a csapatépítő tréningek megszervezése és kivitelezése. Szállodánkat nemcsak pihenés céljából veheti igénybe, hanem kellemes körülmények között végzett munkára, konferenciára.

Tréningszervezési szolgáltatásunk keretén belül biztosítunk konferencia termeket és a szükséges technikai eszközöket cége számára.

A tréningek megszervezése mellet, szállodánk biztosítja a résztvevők teljes ellátását, egyéni programok megszervezését.

A szálloda területén Wi-Fi hozzáférés biztosított.

Miért is lehet jó egy csapatépítő tréning cége számára?

- Sokat segíthet a belső kommunikáció javításában.

-A szervezet hatékonysága sokat javulhat egy tréning által, mert az emberek könnyebben megnyílnak egy otthonosabb környezetben, mint a munkahelyükön.

Amennyiben szeretne szállodánkba csapaépítő tréninget szervezni, keressen fel minket telefonon vagy e-mailben és érdeklődjön a részletekért, időpontokért.

Szállodánk már rengeteg cég számára biztosított, sikeres csapatépítő tréninget. Legyen az ön cége, szervezete a következő.Az Étterem

Az Étterem

Éttermünkről

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Hotel & Restaurant

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Hotel & Restaurant Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Hotelünk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon.Elérhetőségünk