Vendégkönyv

Vendégkönyv

Török László szerint:
2016-05-29 17:31:13
2016 májusában a pünkösdi hosszú hétvégét töltöttük a hotelben. Tiszta szoba, kényelmes ágy finom és bőven sok reggeli és vacsora. Csend, nyugalom mi kell még egy hétvégi pihenéshez? Barátságos személyzet?,az is meg volt. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánljuk. Üdvözlettel Török család

Benedekné Vajant Tímea szerint:
2015-11-13 20:58:00
2015.október,23-26-ig tartozkodtunk a Hotelban,testvéreimmel és gyerekeinkkel. Nagyon jól éreztük magunkat!! A szobák kényelmesek volta.A konyha kítűnő volt!! Külön köszönet illeti Annát aki esténként finom vacsorát készített nekünk!! :) A reggeli bőséges és minden igényt kielégítő volt! Ajánlom mindenkinek aki hangulatok,családias hotelre vágyik! Sopron nagyon közel van és sok a látnivaló a környéken.

László Péter szerint:
2015-09-02 09:25:28
Fantasztikussan éreztük magunkat!!!Külön szeretnénk megköszönni Annának a vendégszeretetét és mindenkinek csak ajánlani tudom ! Biztossan visszajövünk még ! Köszönjük!!! Péter és Alica Szlovákiából.

Makovits Gábor szerint:
2015-08-25 14:52:53
2015. július közepén egy hetet tartózkodtunk a Hotelben. Mivel két kisebb gyermekünkkel jöttünk, az apartmant kaptuk meg. A berendezése és beosztása kiváló, modern rendkívül kulturált; A konyha remek volt, a választék nagy, az adagok bőségesek, a reggeli választéka minden igényt kielégítő, a recepciós hölgyek segítőkészek és barátságosak voltak. A medence úszásra mindig alkalmas, jó időben a jacuzzit is többször használtuk, a hotel parkja gondozott. A környék látnivalói sokfélék , közel Sopront, és Ausztria, Nagycenk, a Fertő-tó. A szobák klimatizáltak és ez a kánikulában igen jól jött :) És még egy érv a Vadvirág mellett kutyásoknak (amit eddig senki nem említett), kutya vihető, ráadásul felár nélkül !! Mindenkinek maximálisan ajánljuk, Eszter és Gábor

Kochné Kelelmen Anikó szerint:
2015-06-03 13:42:42
Családias jellegű, kedves kis hotel. Nagyon korrekt és kedves a kiszolgálás. A szobák tiszták. Nagyon közel Sopronhoz, és Ausztriához, ahova a hotel biciklijeivel kerekeztünk át. Nagyon jól éreztük magunkat.


Az Étterem

Az Étterem

Éttermünkről

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Panzió & Étterem

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Panzió & Étterem Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Panziónk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon. Elérhetőségünk