Vendégkönyv

Vendégkönyv

Mészáros-Sz. Mihály szerint:
2014-01-12 14:25:44
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el ott. Nagyon kedves a személyzet Annuska és a Csabi pincér is ! A konyha nagyon finomakat produkál és választékos a reggeli is ! Ajánlani tudom csak !nyugogt a környzet jól lehet pihenni ! Márta & MiSi

Szerdahelyi Erzsébet szerint:
2014-01-04 19:36:17
Hozzászólás Járjuk az országot. 2014. január 3.-4.-én a Vadvirág Hotelre esett a választás, melyet nem bántunk meg. Ez az a hely, ahol az ember valóban azt kapja ami a honlapon szerepel. Kiemelném, hogy rendkívül barátságos, segítőkész a személyzet, különösképpen a recepciós hölgy. Tiszta, igényes szoba, wellness-részleg. Kordobán József masszőrt mindenkinek ajánlom,nem bánja meg. Minden igényt kielégítő étterem. Kutyabarát hely, és ez valóban az. Ide az ember szívesen visszatér! Próbáljátok ki honfitársak, nem fogtok csalódni!!!

RPMarcsi szerint:
2013-11-19 08:44:21
Igazán barátságos, abszolút igényes környezet, tiszta és kellemes szoba kedves, vendégszerető "bánásmód" :-) Szuper reggeli!!! Köszönünk mindent! Ajánlásra méltó! :-)

Tóth Judit szerint:
2013-09-16 21:41:35
Szeptember 7-én tartottuk fiam esküvőjét! (Gabriella és Krisztián)...Színvonalas barátságos személyzetet találtunk ..ez mellett nagyon finom volt az étel..gyönyörű a környezet! Köszönjük Annának és az ott lévő szorgalmas barátságos személyzetnek!!! Tisztelettel TóthJudit

Zeltnerné Galavics Anita szerint:
2012-12-23 17:50:56
Augusztus 25-én tartottuk esküvőnket a Vadvirágban.Nagyon színvonalas volt minden.Köszönjük szépen Annának és a csapatának maximális segítségét!Biztos,hogy még sokszor visszatérünk.Köszönjük szépen!


Az Étterem

Az Étterem

Éttermünkről

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Panzió & Étterem

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Panzió & Étterem Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Panziónk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon. Elérhetőségünk